Tangoilta starring Mercedes Krapovickas, DJ Luis Angel Rojas

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tangoilta starring Mercedes Krapovickas, DJ Luis Angel Rojas

Tapahtuman tiedot


Tango aMorosolla on pitkän odotuksen jälkeen ilo järjestää kesäinen tangotapahtuma täynnä ensiluokkaista ohjelmaa – tietenkin Tampereen upeassa Viikinsaaressa. Noudatamme luonnollisesti asianmukaisia hygieniaohjeita ja muita voimassaolevia suosituksia. Tutustuthan alla oleviin ohjeisiin ennen paikalle saapumista! Tanssia voi oman parin kanssa, mutta lattialle mahtuu vain 10 paria kerrallaan.

lllan tähtenä on argentiinalaissyntyinen bandoneon-artisti Mercedes Krapovickas, jonka musiikista saamme nauttia Ravintola Viikinsaaren viihtyisissä tiloissa. Ihanaa argentiinalaista tangomusiikkia meille soittaa myös DJ Luis Angel Rojas (AR).

Eikä tässä vielä kaikki! Tango aMoroso tarjoaa tangoiltaan osallistuville kahvit ja kesäistä syötävää.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta toivomme kilautuksia tippikippoon, josta maksetaan illan DJ-kulut.

🛳️Miten pääsen paikalle?🛳️Viikinsaareen pääsee Hopealinjojen laivalla, joka lähtee Laukontorilta tasatunnein. Ehtiäksesi heti tapahtuman alkuun, hyppää klo 17 laivaan. Viimeinen laiva takaisin Laukontorille lähtee klo 21.30. Varmista paikkasi laivassa ostamalla lippu etukäteen osoitteesta https://kauppa.hopealinjat.fi/ – paikkoja on rajoitetusti, jotta turvaväleistä on mahdollista huolehtia.

⚠️TÄRKEÄÄ⚠️
– Älä tule paikalle, jos sinulla on minkäänlaisia ylähengitystieinfektion tai muita oireita, kuten kurkkukipua, kuumetta, yskää, nuhaa, päänsärkyä, vatsaoireita.
– Jos saat oireita tapahtuman aikana, poistu heti paikalta ihmiskontakteja välttäen.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ennen tapahtumaa ja sen aikana.
– Muista yskimis- ja aivastamishygienia.
Huolehdi 1,5-2 metrin turvavälistä niin laivassa kuin ravintolan tiloissa.
– 💃Suosittelemme tanssimista vain oman parin kanssa.🕺
– Tanssilattialle mahtuu max. 10 paria kerrallaan siten, että riittävä turvaväli muihin pareihin on mahdollista säilyttää koko tanssin ajan.