Mustalahden sunnuntaimilonga 16.7.2023

      Kommentit pois päältä artikkelissa Mustalahden sunnuntaimilonga 16.7.2023

Mustalahden satamassa, Ravintola Kaislan katetussa paviljongissa tanssitaan argentiinalaista tangoa Tango aMoroson järjestämässä milongassa sunnuntaina 16.7. Paikka sijaitsee aivan Särkänniemen huvipuiston vieressä ja lienee tuttu monille milongakävijöille aiemmilta vuosilta.

Klo 17 “Argentiinalaisen tangon ensiaskeleet” ilmainen alkeisopetus by La Fábrica del Tango: Carina Quiroga ja Arttu Artkoski. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua, eikä tarvitse olla omaa paria.

Klo 18-21 Milonga: DJ Jani Keinänen soittaa hyvää tanssittavaa musiikkia.

Koko tapahtuma on ilmainen. Paikalla on Tango aMoroson tippikippo, johon voit sujauttaa muutaman euron mahdollistaaksesi tapahtumien järjestämisen jatkossakin. Käytäthän myös tanssin lomassa ravintolan palveluita. Saatavilla on herkullista ruokaa ja juomaa.

Osoite: Paasikivenkatu 2, Tampere.

Tervetuloa kauempaakin viettämään mukavaa sunnuntaipäivää Tampereelle!

Huomaa myös, että klo 16 järjestämme lähistöllä iloisen argentiinalaisen tangon flash mob -tapahtuman, johon saa kuka tahansa osallistua tanssimalla ja paikalle toivotaankin monta tangosta kiinnostunutta. Kokoontuminen Särkänniemen lipunmyynnin ulkopuolella. Kaikki mukaan!