HelaTango 18-21.5.2023

      Kommentit pois päältä artikkelissa HelaTango 18-21.5.2023

*HelaTango-leiri 2023*
Muutaman vuoden tauon jälkeen Tango aMoroso järjestää jälleen argentiinalaisen tangon leirin Orivedellä! Helatangon konsepti on sama kuin edellisinä vuosina, muutamin uudistuksin. Tässä tietoa uusille ja kertausta “vanhoille”:

Leirille kannattaa ilmoittautua ajoissa, jotta leiri varmasti toteutuu.

🟠 Leiri kestää torstaista sunnuntaihin. Se on kokonaispaketti, eikä siitä ole myynnissä erillisiä osia tai päiviä. Pyrimme rauhalliseen, yhteiseen kokonaisuuteen, ja tavoitteena on myös tutustua uusiin tangoihmisiin. *Poikkeuksena iltamilongat to-la: Niihin myydään ovelta lippuja myös leirin ulkopuolisille tanssijoille!*

🟠 Leirillä pyörii kolme ryhmää ja kolme opettajaparia:
Emilio Cornejo & Carina Quiroga, Luis Rojas & Meeri Friman sekä Maria Elisabet & Pasi Laurén. Kukin pari opettaa 2 x 75 min kutakin ryhmää. Lisäksi tarjoamme lauantaina yhden folklore-workshopin, jonka opettaa Emilio Cornejo.

🟠 Yksi ryhmistä keskittyy roolinvaihtoon. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joilla tangon perusteet ovat hallussa vähintään yhdessä roolissa – oli se sitten viejän tai seuraajan.

🟠 Leirimaksuun (leirin hinta + majoituksen hinta) sisältyy täysylläpito, oppitunnit, praktikat, saunavuorot, iltamilongat, liinavaatteet, pyyhkeet ja folklore-tunti. Lisäksi leirillä on mahdollista ottaa haluamiltaan opettajilta yksityistunteja.

🟠 Leirin hinta on 240 € + majoituksen hinta (oman valinnan mukaan) 12.3. saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuville hinta on 260 € + majoitus. Toivommekin mahdollisimman varhaisia ilmoittautumisia, jotta saamme tapahtuman toteutumisen varmistettua! Tango aMoroson jäsenet saavat leirin hinnasta 10 €:n alennuksen.

🟠 Leiriläinen hankkii itselleen parin, ja ilmoittautuminen tapahtuu pareittain. Leirillä on silti vahva suositus parinvaihtoon, jonka opettajat organisoivat jokaisella oppitunnilla. Paria vailla oleville pyöritetään paripörssiä osoitteessa helatango@gmail.com.

🟠 *Leirille ilmoittaudutaan pian ilmestyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.*

🟠 LAITA PÄIVÄMÄÄRÄT KALENTERIIN JA VARAUDU KEVÄÄN UPEIMPAAN, SUOSITUIMPAAN JA LÄMMINHENKISIMPÄÄN TAPAHTUMAAN! TERVETULOA!
18.—21.5.2023

👉 Opettajaesittelyt löytyvät täältä:
https://helatango.wordpress.com/opettajat-2023/

👉 Leirin hinnat ja majoitusvaihtoehdot löytyvät täältä:
https://helatango.wordpress.com/hinnat/

👉 Leirin päiväohjelma löytyy täältä:
https://helatango.wordpress.com/ohjelma-2023/