Apajan tango-tiistai a.k.a. Milonga de Apaja

      Kommentit pois päältä artikkelissa Apajan tango-tiistai a.k.a. Milonga de Apaja

TIISTAINA 26. HUHTIKUUTA 2022 KLO 18.00 – 21.00

Tervetuloa kokeilemaan uutta lattiaa Apajan tango-tiistaihin eli Milonga de Apajaan!
Musiikin puolesta on vähän harvinaisempaa herkkua tiedossa, kun illan tandat meille tarjoilee Tampereen tangoskenen supertähti DJ Susanna!! ❤


Ravintola Apajan löydät Huhtimäenkatu 3:n sisäpihalta. Sisäpihalle pääsee Huhtimäenkatu 3 ja 1 -talojen välistä. Tänä tiistaina Apajassa on menossa menun muutokseen liittyviä valmisteluja, joten ruokaa ei valitettavasti ole tarjolla tällöin, mutta juomaa on kyllä senkin edestä. 😉
Tämä lysti ei maksa mitään, mutta tippi DJ:lle olisi erittäin suotavaa ja ei olisi myöskään pahasta käyttää baarin palveluita. Wink. 😉

Milonga on argentiinalaisen tangon sosiaalitanssitapahtuma, jossa tanssitaan argentiinalaista tangoa, tangovalssia ja milongaa. Olet tervetullut tanssimaan taitotasosta riippumatta, mutta suosittelemme, että olisit kuitenkin käynyt alkeiskurssin. Jos taidot tai rohkeus ei riitä vielä tanssimaan, voi myös tulla katselemaan ja nauttimaan eteläisen pallonpuoliskon tunnelmasta!

Bienvenidos! ❤