Cristina Sosa & Daniel Nacucchio Maailmantango-festivaalilla: Ilmoittautuminen on avattu!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Cristina Sosa & Daniel Nacucchio Maailmantango-festivaalilla: Ilmoittautuminen on avattu!

Syyskuun 12.-15. Tampereella juhlitaan jälleen Maailmantango-festivaalia ja meitä tangon ystäviä hemmotellaan monin tavoin: Runsaan ja elämyksellisen milonga- ja konserttitarjonnan lisäksi argentiinalaisen tangon tanssinharrastajille on tarjolla tanssiopetusta, niin alkeis- kuin jatkotasollakin.

Tämän vuoden jatkotason teematuntien tähtimaestropariksi Tango aMoroso on kutsunut hurmaavat ja säkenöivät maailmanluokan opettajat ja tanssijat:
★ CRISTINA SOSA & DANIEL NACUCCHIO (AR) ★

CRISTINA SOSA & DANIEL NACUCCHIO (AR)

Christina ja Daniel ovat vuoden 2008 salonkitangon maailmanmestareita ja ovat jo vuosikymmenen ajan matkustaneet ahkerasti, inspiroiden esiintymisillään ja loistavalla opetuksellaan oppilaita ympäri maailman. Heidän virtuoosimainen tapansa yhdistää perinteisen salonkitangon eleganssi ja showtanssin energia ja näyttävyys on vertaansa vailla. Tulet ihastumaan heihin!

Katso tanssinäyte

Ohjelma:
PERJANTAI 13.9.
18.30−20.00 Personal technique: Preparing the body for dancing tango. Foot exercises, posture and a review of ochos and giros. -paria ei tarvita-
LAUANTAI 14.9.
12.00−13.30 Caminata (’tango walk’): Different kinds of walks, how and where to use them, their relationship with the embrace.
14.00−15.30 Elegance: Masculinity and femininity in the dance. Efficiency with minimum effort.
16.00−17.30 Sequences: Milongueros’ famous sequences with details. Historical references.
SUNNUNTAI 15.9.
12.15−13.45 Di Sarli: Elegance, details and sequences with embellishments for interpreting the music of Di Sarli. General concepts of the orchestra at the service of the dance.
14.00−15.30 D’Arienzo: Power, speed and pausing with D’Arienzo’s orchestra.16.00−17.30 Pugliese: Slow and fast movements applying features of Pugliese’s orchestra.

PAIKKA
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6, Tampere

HINTA
25 € /hlö/workshop

Kurssipaikka vahvistuu vasta kun tunnit on maksettu. Suomessa vakituisesti asuvien tulee lisäksi olla joko Tango aMoroson tai Amigos del Tangon vuoden 2019 jäseniä.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu tunneille etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta.
Ilmoittautua voi niin kauan kuin paikkoja on vapaana (max 15 paria/workshop). Perjantain tekniikkatuntia lukuunottamatta tunneille voi osallistua vain parin kanssa. Ilmoittautua voi kuitenkin myös ilman paria, osallistuminen vahvistetaan parin löytyessä. Tunneilla ei vaihdeta paria.