Argentiinalaisen tangon alkeiskurssi Tampereella

      Kommentit pois päältä artikkelissa Argentiinalaisen tangon alkeiskurssi Tampereella

Oletko jo pitkään halunnut oppia tanssimaan argentiinalaista tangoa? Tai onko sinulla ystävä, jota tämä laji kiinnostaa? Nyt Tampereella on oiva tilaisuus jälleen saada tuntumaa tähän upeaan tanssilajiin!

Kahden päivän intensiivinen alkeiskurssi
La 4.5. klo 11.00–14.00
Su 5.5. klo 12.00–14.00

Paikka: Tanssiseura Spiral ry:n sali, Tesomankatu 33
Ohjaajat: Simo Lahtinen ja Maria Christensen, Tango aMoroso ry
Hinta: 55€/hlö sis. Tango aMoroson jäsenmaksun vuodelle 2019. Jos olet jo jäsen, niin kurssin hinta on 40€/ hlö.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: tangoamoroso@gmail.com

Voi ilmoittautua parin kanssa tai yksin. Kurssille otetaan suunnilleen yhtä paljon seuraajia ja viejiä. Kurssilla toimii parinvaihto. Jos ilmoittaudut ilman paria, vahvistetaan kurssille osallistuminen sitten, kun pari on löytynyt. Ilmoittautuminen keskiviikkoon 1.5. mennessä. Ilmoita meille nimesi, sähköpostiosoitteesi, roolisi (vielä/seuraaja), sekä mahdollisesti parisi tiedot. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse maksuohjeet.

Tämä alkeiskurssi sopii vasta-alkajille ja jo hieman tanssineille. Kurssilla käydään läpi argentiinalaisen tangon keskeisiä elementtejä: kävely, tanssiote, musiikin kuunteleminen, vieminen ja seuraaminen sekä harjoitellaan muutamia peruskuvioita. Kurssilla käydään läpi myös argentiinalaisen tangon tanssietikettiä ja opetellaan milongassa (= argentiinalaisen tangon tanssit) selviytymisen periaatteet.

Kurssille sopiva vaatetus on sellainen, jossa itse tuntee olonsa ja liikkumisen helpoksi – sekä housut että hame käyvät hyvin. Seuraajan roolissa tanssivat voivat laittaa kengät, joissa on hieman korkoa mieluummin kuin täysin korottomia tossuja, niissä on hieman helpompi tanssia. Myös jonkin verran liukkaat pohjat helpottavat tanssimista.

Tervetuloa!