Pikkujoulut 1.12.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pikkujoulut 1.12.

pikkujoulumilonga

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Tango aMoroso ry:n pikkujouluja lauantaina 1.12.2018 klo 18-01 Messukylän työväentalolle, Messukylänkatu 47, 33700 Tampere! Pikkujoulujen FB-tapahtuma.

Kuten jotkut viime vuodesta muistavat, on työväentalon sali ja parketti kuin tehdyt tangolle! Alkuillasta on tarjolla juhlava buffetillallinen ja tanssimusiikista vastaa yksi Suomen kansainvälisistä tiskijukista, DJ Emma ”La Bruja”. Illan ohjelmaan kuuluu lisäksi Tango aMoroson puheenjohtajan tervehdys, vuoden henkilöiden palkitseminen, aivan uutta erikoisohjelmaa (joka jääköön vielä arvoitukseksi) sekä kaksi ainulaatuista esitystä. Näistä toinen on sähäkkä kansantanssinumero ja toinen Tampereella ensimmäistä kertaa esiintyvän Leandro Rocon musiikkiesitys. Leandro on kolme vuotta Suomessa asunut argentiinalainen muusikko ja laulaja, joka on mm. esiintynyt 2016 Seinäjoella Tangokuningatarfinaalissa yhtyeensä Tango Reon kanssa. Luvassa on upeaa, aitoa ja tunteellista tangoa!

Illalliskortin hinta on 30 euroa Tango aMoroson jäsenille ja muille 35 euroa. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen ”tangoamoroso@gmail.com” niin saat maksuohjeet sekä lisäinfoa illasta paluupostissa. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.