S yyskauden avajaiset Sunnuntaina 2.9 klo 16-20 Fabricalla

      Kommentit pois päältä artikkelissa S yyskauden avajaiset Sunnuntaina 2.9 klo 16-20 Fabricalla

Fabrica viikkoaikataulu

Tänä syksynä Tango aMoroso ei järjestä säännöllistä viikko-opetusta, vaan aMoroson pitkän linjan opettajat Carina & Arttu ja Pasi & Maria pitävät säännöllisen viikko-opetuksensa La Fábrica del Tango -tanssikoulun kautta. Fabrican tapahtumista saa tietoa koulun omalta verkkosivuilta ja Facebookista. Tango aMoroso tekee tiivistä yhteistyötä Fabrican kanssa eri tapahtumien järjestämisessä.

Tanssikoulu La Fabrica del Tango toivottaa uudet ja vanhat oppilaat tervetulleiksi syyskauden avajaisiin sunnuntaina 2.9.18! Avajaispäivän ohjelmassa argentiinalaisen tangon alkeistunti klo 16.15-17 ja tekniikkatunti klo 17.15-18 ja argentiinalaisen kansantanssin tunti klo 19-19.45. Tunnit ovat ilmaisia ja voit tulla paikalle yksin tai oman parin kanssa. Illan aikana esitellään tanssikoulu La Fabrican toimintaa. Tangoyhdistys Tango aMoroso on myös paikalla esittelemässä omaa toimintaansa. Viikkotunnit alkavat ma 3.9. ja ilmoittautuminen tunneille tapahtuu tutustumispäivänä tai ensimmäisen viikon aikana paikan päällä. Tunneilla opetus suomeksi ja englanniksi. Tervetuloa!