Tangosyksyn ohjelmaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tangosyksyn ohjelmaa

Tiistaimilongat Teerenpelissä jatkuvat 7.8.

MisTres milongat tiistaisin Teerenpelissä jatkuvat taas. Pienenä muutoksena MisTres milongaan tälle syksylle on, että jäsenkyselyn vastausten perusteella milongaa aikaistetaan tunnilla siten, että se on tavallisesti klo 19-22. Jos ohjelmassa on tangotunti ennen milongaa, ilmoitetaan illan aikataulu erikseen. Tiistaina 7.8 milonga on siis vielä klo 20-23.

Musiikkipiiri

Uutta toimintaa tango aMorossa! Musiikkipiiri on avoin Tango aMoroson jäsenille ja osallistumismaksu on 5€/kerta. Tilaisuudessa on tarkoitus yhdessä kuuntelemalla ja keskustelemalla tutustua perinteiseen tanssittavaksi tarkoitettuun argentiinalaiseen tangomusiikkiin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tangomusiikista. Tangomusiikkipiirin vetäjä on Henrik Helin. Musiikkipiiri kokoontuu sunnuntaisin 5.8., 9.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.
klo 18-20 La Fábrica del Tango -salilla (Pyhäjärvenkatu 5 B).

Practica torstaisin 6.9. alkaen

Tango aMoroso pitää syksyllä tuttuun tapaan 6.9 alkaen practican eli vapaaharjoituksen Fabricalla torstaisin klo 20-22.

Viikko-opetus siirtyy La Fabrica del Tangon järjestämäksi

Tänä syksynä Tango aMoroso ei järjestä säännöllistä viikko-opetusta, vaan aMoroson pitkän linjan opettajat Carina & Arttu ja Pasi & Maria pitävät säännöllisen viikko-opetuksensa La Fábrica del Tango -tanssikoulun kautta. Fabrican tapahtumista saa tietoa koulun omalta verkkosivuilta ja Facebookista. Tango aMoroso tekee tiivistä yhteistyötä Fabrican kanssa eri tapahtumien järjestämisessä. Sunnuntaina 2.9 on Fabrican syyskauden avajaiset klo 16-20, jolloin La Fabrica ja Tango aMoroso esittelevät toimintaansa.

Alkusyksyn tapahtumia
7.8. Erikoisohjelmaa MisTres milongassa. Fernando ”Chucky” Romeron tangotunti klo 18.30 – 19.45. Chucky opettaa myös Fabricalla, lue lisää.
9.8. Tangoa tapahtumien yössä. Osaa Maailmantango-festivaalinen ennakkotapahtumia maksuton tanssitunti Suomalaisessa Kirjakaupassa klo 20.15.
17.8. Milonga Bruja perjantaina 17.8 on lähtölaukaus Noitien yön viikonloppuun Ruovedellä. Tämä on hyvä mahdollisuus tulla kokemaan milongatunnelmaa pimenevään loppukesän iltaan.
24.-25.8. Tango aMoroso mukana Tanssi Vieköön -festivaaleilla Helsingin messukeskuksessa Katso festivaalin tango-ohjelma.
28.8. Erikoisohjelmaa MisTres milongassa. Katrin Urwitzin ja Jorge Friasin tangotunti klo 18.30-20. Katrin ja Jorge opettavat myös Fabricalla, katso ohjelma.
2.9. Syyskauden avajaiset Fabricalla klo 16-20
14.-16.9. Maailmantango-festivaali. Tango aMorosoro järjestaa fertivaalin yhteydessä tuttuun tapaan opetusta. Tuntiaikataulu facebookissa.
23.9. Milonga contempo