Tangomusiikkipiiri

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tangomusiikkipiiri

musiikkipiiri

Tango aMoroso ry järjestää syksyllä 2018 viisi kertaa kokoontuvan tangomusiikkipiirin La Fábrica del Tango -salilla. Musiikkipiiri kokoontuu sunnuntaisin klo 18-20 ja on avoin Tango aMoroson jäsenille. Osallistumismaksu on 5€/kerta. Tilaisuudessa on tarkoitus yhdessä kuuntelemalla ja keskustelemalla tutustua perinteiseen tanssittavaksi tarkoitettuun argentiinalaiseen tangomusiikkiin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tangomusiikista.

Ensimmäisellä kerralla 5.8. tutustuttiin tangomusiikkiin yleisellä tasolla. Syksyn mittaan käsitellään neljä suurta tango-orkesteria (D’Arienzo, Di Sarli, Troilo ja Pugliese) kerrallaan. Orkestereita käsitellään erityisesti kahden kirjan pohjalta, Michael Lavocahin ”Tango Stories: Musical Secrets” ja David Thomasin ”Getting to Know: Twenty Tango Orchestras”. Tangomusiikkipiirin vetäjä on Henrik Helin. Lämpimästi tervetuloa!

Musiikkipiiri kokoontuu sunnuntaisin 9.9., 7.10., 4.11. ja 2.12.