Maailmantango 2018 opetus ja milongat

      Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmantango 2018 opetus ja milongat

Maailmantango 2018 järjestetään 14.-18.9. ja Tango aMoroso on jo 10. kertaa mukana yhteistyössä tekemässä Tampereen oman kaupunkifestivaalin, Maailmantango-festivaalin argentiinalaisen tangon tanssiohjelmaa!

Festivaalin 4-päiväinen milongaohjelma on juuri julkistettu kokonaisuudessaan, siihen kannattaa jo tutustua. Milongoissa tullaan näkemään ja kuulemaan kansainvälisiä ja kotimaisia huippuartisteja, mukana mm. orkesterit Solo Tango Orquesta (RU) ja Orquesta Social del Tango (AR/ES) sekä tango-DJ’t Birger Haugdal (NOR) ja Alexandra Kotelnitskaya (UA) – sekä tietenkin upeat tanssiesiintyjämme!

Teematuntien ilmoittautuminen on alkanut! Milongaohjelma on julkaistu! LUE LISÄÄ