Maailmantango 14.-16.9. opettajat

      Kommentit pois päältä artikkelissa Maailmantango 14.-16.9. opettajat

Maailmantango 2018 opettajat

Maailmantango-viikonlopun opettajiksi kaksi tuttua salonkitangon mestariparia!

Tango aMoroso järjestää jälleen syyskuussa Maailmantango-festivaalin yhteydessä kattavan valikoiman argentiinalaisen tangon teematunteja. Opettajiksi on kutsuttu kaksi aiempien vuosien tähtiparia: Fabian Peralta & Josefina Bermudez (AR) ja Juan Martin Carrara & Stefania Colina (UY).

Kurssiohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan lähipäivien aikana.

Festivaalin milongoissa nähdään ja kuullaan myös muita kansainvälisiä artistivieraita. Vahvistettujen nimien joukossa on mm. Solo Tango Orquesta (RU), Orquesta Social del Tango (AR/ES), DJ Birger Haugdal (NOR) ja DJ Alexandra Kotelnitskaya (UA)!

Lisätietoja festivaalista

Workshopit Facebookissa