Livemusiikkia Teeriksessä 20.2. ja Milonga Verde 25.2.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Livemusiikkia Teeriksessä 20.2. ja Milonga Verde 25.2.

Tiistaina 20.2 MisTres milongassa on erikoisohjelmaa, kun buenosaireslainen Tanino Duo esiintyy. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan kitaran ja huuliharpun tunnelmallista sointia ja tietysti tanssia sen tahtiin! Milonga on tuttuun tapaan ravintola Teerenpelin alakerrassa klo 20-23.

Kevätkauden ensimmäinen Milonga Verde pidetään La Fabrica del Tango -salilla sunnuntaina 25.2 klo 16-20. Tapahtuma toivottaa tervetulleeksi erityisesti uudet tanssijat nauttimaan rennosta, tanssintäyteisestä iltapäivästä! Tarjolla kahvia ja teetä, muut tarjoilut nyyttäriperiaatteella. Liput 5 euroa Tango aMoroson jäsenille, muille 8 euroa (ovelta, vain käteisellä). Ennen milongaa, klo 14-16 pidetään Fabricalla kirpputori, jossa on mahdollisuus myydä ja ostaa argentiinalaisen tangon käytettyjä tanssikenkiä ja -vaatteita! Paikan päällä on valmiina hinnoitteluvälineitä, vaaterekkejä ja henkareita sekä silitysrauta. Salilla on pukuhuoneita ja suuret peilit. Tilaisuuden aikana on myös myynnissä uusia tangovaatteita ja kenkiä! Voit tuoda mukanasi mieleistäsi syötävää ja juotavaa, talon puolesta on tarjolla kahvia ja teetä. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille. Muistathan varata mukaasi pientä käteistä ostoksiasi varten!