Rapola palaa! Tulenkantajien milonga 26.8.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rapola palaa! Tulenkantajien milonga 26.8.

Rapola palaa! Tulenkantajien milonga 26.8. Tervetuloa tunnelmalliseen argentiinalaisen tangon tanssi-iltaan eli milongaan Valkeakosken Voipaalan taidekeskukseen! Tanssimme tangoa klo 20-01 Voipaalan kartanon yläkerrassa levymusiikin tahtiin, kiehtovan taidekirjanäyttelyn keskellä!

Alakerran tunnelmallinen Kartanokahvila palvelee tanssijoita koko illan ajan. Tarjolla on monenlaisia paikan päällä leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia ja teetä (kahvilassa käy maksuvälineenä kortti ja käteinen).

Milongaliput: 10 e (vain ovelta, käteisellä).

Tango aMoroso ry:n isännöimä milonga on osa upeaa Rapola palaa! -tapahtumaa

Suosittelemme osallistumista myös alkuillan ohjelmaan: ulkona myynnissä herkullista illallista tai mahdollisuus nauttia omia piknik-eväitä kartanon barokkipuutarhaan katetuissa teltoissa.

Parkkipaikkoja löytyy Voipaalan kartanon pysäköintialueella sekä toisella puolen tietä entisen vanhainkodin alueella. Mahdollisia kimppakyytiläisiä voi kysellä vaikkapa tämän tapahtuman seinällä. Lähin pikavuoropysäkki (Tampere-Helsinki) on Sääksmäen kivikirkon toisella puolella 2,5 km päässä.

Yöpymismahdollisuus vain nopeimmille varaajille maailmanluokan majatalohelmessä Villa Hideoutissa 6 km päässä järvenselän toisella puolen: www.villahideout.fi