Argentiinalaista kansantanssia 18.-21.5.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Argentiinalaista kansantanssia 18.-21.5.

Olet varmasti huomannut, että argentiinalaisen tangon harrastajat ovat hullaantuneet argentiinalaisiin kansantansseihin! Olet ehkä nähnyt tai osallistunutkin, kun milongassa tanssitaan iloista ryhmätanssia chacareraa! Entä muistatko Gisellen ja Roquen kauniin huivitanssin zamban Tango aMoroson pikkujouluista 2015 ja Roquen vahvan malambon Ruskatangosta 2016?

Argentiinalaisia kansantansseja tanssitaan nyt ympäri Eurooppaa milongoissa, joten ne kuuluvat ehdottomasti jokaisen suomalaisenkin tangotanssijan perustaitoihin! Niiden tanssiminen on helppoa ja hauskaa, ja niiden avulla oppii upean ryhdin ja asennetta myös tangon tanssimiseen!

Argentiinalaisen kansantanssin viikonloppukurssi järjestetään Tampereella GL Salongin tiloissa 18.-21.5.2017. Viikonlopun upea opettajapari on Ramón Salina & Julieta Brenna (AR). He ovat Buenos Airesin suosituimmat kansantanssiopettajat, ja meillä on harvinaislaatuinen tilaisuus saada heidät Tampereelle! Tässä Ramonin ja Julietan upeaa tanssia: https://www.youtube.com/watch?v=g52oTKEjWVA

Voit tulla vaikka vaan opettelemaan Charareran perusteet tai perehtymään tansseihin syvemmin. Lue lisää viikonlopun ohjelmasta!